Boing boing


Jag själv så klart

Floppar nötterna och..

Betar pott på floppen - snabb syn.
Betar pott på turn - snabb syn.
Betar pott på river - snabb syn (all in).

Och potten skjuts till mig. Ja ibland är det enkelt. Overbets kan vara grymt effektiva mot synfiskarna.

Nu ska det bli jävligt gott med nachos till middag med världens näst bästa sällskap i form av flickvännen.

EDIT: Lånad bild från the internetz.Livstilt

Allt är som sagt åt helvete. Det ena med det andra. Just när man inte tror att det kan bli värre så blir det just värre. Arrgghh!
  • Antagligen är det därför jag inte har spelat poker på typ en vecka.
  • Antagligen är det därför jag hade ett stort gräl med tjejen
  • Antagligen är det därför E inte har fått det hon vill ha.
  • Antagligen är det därför jag åt ostbågar (1100 kalorier!) till middag.
Det värsta är dock att det kommer att bli ännu jävligare i morgon. Suck.
Nästa vecka ska bilen besiktas. Kan ju tänka mig hur det kommer att gå.

Så håll er undan från mig, så kanske ni överlever.

</gnäll>

Blir tokig

Sorry för bristen på inlägg. Har haft fullt upp senaste dagarna :(

Pizza Hut

Pizza Hut ska öppna i Norrköping. För alla er som nyss flyttat därifrån beklagar jag sorgen.Peckers from space

Nyss hemkommen från stan. Var på Apoteket och sen på ICA. På vägen ut hoppade en påse jordnötsringar ner i korgen, helt oprovocerat. Antagligen utomjordingar inblandade! Duktig jag var också, tog inte ens bilen utan gick.

*Applåder*

Köpte förresten Estrellas jordnötsringar. Som alla vet är ju OLWs godare i vanliga fall, men senast jag köpte dom så smakade det typ ingenting! Övervägde att skicka tillbaka påsen och få pengarna tillbaka, men vafan, jag var ju hungrig! Så det sket sig.


En sväng runt universum

Fullskärm rekommenderas.

 


Bo Ring

Uppe före tuppen kl 04 och diskade upp en storm till lagom sansad volym på musiken. Vill helst inte bli alltför hatad av grannarna.

Remix

OLW har ju 3 nya chipssmaker ute. Jag provkört alla tre och Creamy Pizza är nog bäst. Pickles and Mayo är inte direkt dålig, smakar mest vinäger tycker jag, men med ett par öl så sitter det nog rätt fint. Vilda Western BBQ däremot är meningslös, det finns andra grill/bbq chips som smaker lika "bra".

Och när kommer lakritschips?! Inte för att det låter gott då, utan mest för att göra livet surt för SD.
Dumjävlar

Stort grattis till alla dumskallar som valde in nazisterna i Sveriges riksdag. Hoppas ni har strykt era bruna skjortor ordentligt och börjat odla mustaschen.

No hångel today

Jag har väärsta munsåret, nästan så tårarna kommer fram ibland.. Plus att jag låter som Batman i Dark Knight när jag pratar. Nu ska jag häva i mig lite fil och müsli till lunch, sen blir det siesta innan jag går och röstar.

 

 

 

 


Uggly

Ja, halv åtta på morgonkvisten, ska nog ta och sova lite så man hinner rensa fisken senare. De e ju fredag! Nog för att jag alltid brukar inleda helgspelet med att bluffa bort 3 inköp till random dickheads innan jag kommer ihåg att, nej dom lägger inte 4:e paret på fredagar bara för att jag skjuter hela vägen.

*Suck!*

Har typ en funktion idag som börjar vid 14-tiden. Mmm, skulle inte tro det va?! Fetmycket -EV på att gå dit.


Spicy

Jag börjar inse att det är dags att dra ner på Cayenpepparintaget. Onda saker har börjat hända i min ända!


Halvfail

Man kanske skulle gå och stänga fönstret. Har nämligen suttit här och fryst i typ en timma nu. Hur slö får man vara egentligen?

Nya sorters godis är alltid välkomna hem till mig. Hittade Marabous nya Cookies & Cream på stan = Givet köp. Den var god iofs, men den behöver mycket mer cookies! Som vanligt är storkföretaget way too schnåla med fyllningen!


.


OMG Cat - Football Edition


Inte negerbollar

Hade hundbesök alldeles som som tyckte att det var en utmärks idé att lägga en korv på mattan i vardagsrummet. Tack så heemsk mycket. Och nej, inga bilder..

Själva problemet var ju att ingen märkte att där låg en korv, förrän nån hade trampat på den utan att märka nått och sedan gått runt och dragit ut skiten i flera rum. Så vi tog det säkra före det osäkra och snabbskurade alla golv som hade beträtts, jättekul!

Kackao?

Jag känner på mig att det kommer bli en myycket bra fredag för mig. Ibland vet man bara sånt, eller hur? Funderar på att fixa Thaimat hemma ikväll, eller så tar man den enkla alternativet och beställer take out. Decisions decisions...

Borde ta och sova några timmar nu så man är utvilad till kvällen. Banbrytande idé, jag vet. Har varit uppe hela natten, måste ta och skaffa ett Wii eller nåt så man har nåt att göra under småtimmarna, kan ju inte spela poker hela natten heller.

Jag gjorde förresten negerbollar i natt. Jag vägrar kalla dom chokladbollar, wtf liksom. Utan kaffe, för det hade jag inte hemma obv. Tragiskt va? Så jag slog i vispgrädde istället!

Men.. kolla på kakaopaketet. Designen känns inte bra alltså.
Farts this bear

Snodde den här från Anna. Hur bra som helst!


En bra start på dagen

En snabbdusch, rulltårta till frukost och en promenad i det fina vädret. Nu ska jag slänga ihop en paj & salladskombo innan jag väcker bruden.
Avspark om en dryg timma.


Jobbrapport

Sov till typ halv fem på eftermiddan, så det blev en totalsnabbis idag. Bara in och hämta lite deg och sen försvann jag snabbare än nån kan säga check-raise. Förlorade jag ens nån viktig pott? Tror inte det. Inte lätt å vara bäst...

Nu ska jag kanalsöka efter TV10 som ju sänder Sverige-San Marino imorgon. Uppladdningen har börjat!


Munnen full

Ååhhh! Käkade just middag. Fan vad gott med blodpudding! Har inte ätit blodpudding på typ flera år. Nu blir det mera slappa, har nyss börjat harva igenom The Big Game med en god kompis...

David Williams ja. Han kom 2:a i World Series of Poker Main Event 2004 och fick 3,5 miljoner dollar för besväret. Han sägs även ha figurerat i helt andra sammanhang. På 2+2 finns en tråd som rätt omgående beskriver situationen.

Ja, okej. Han ska ha varit med i en p-rulle där hela handlingen gick ut på att han slickade rövhålet på en brud av lite äldre modell - LOL?!

Helglir

Dags att förbereda sig på en hel 2 och 3 outare mao.
Jag förstår inte, jag skulle hellre ta livet av mig än att vara så dålig.

Videon, orelaterad men ändå inte.


Kort sammanfattning

Enkel seger mot Ungern i EM-kvalet.
Men nog var det liite foul på Zlatan vid 2-0 målet.

 

 

 What goes in...

Jag kan ha fel, men jag tyckte att det luktade köttbullar när jag gick på toa alldeles nyss. Idag kan bli en bra dag.


So sick!

Hur kan det vara möjligt att missa SAMTLIGA all in drag under hela jäfla dagen?! Men när jag själv sitter med bästa handen dåå minsann träffar draget.

Allt detta känns jävligt bekant tycker jag. FML.

Apropå bad beats så försökte jag mig på att göra köttbullar och stuvad potatis. Köttbullarna gick ju bra, svårt att misslyckas med färdiggjorda, men stuvningen... Take a look själva.

Synar 1 och höjer 3

Tyckte datorn var lite seg och ja, det visade sig att Firefox låg och drog 1,2 gig. Vilket är ganska lagom och antagligen beror på att jag gillar att ha typ 30 fönster öppna samtidigt. Jajaja - flikar då. Men allt funkar trots allt. Min gamla dator hade brunnit upp med ett avgrundsvrål.

Aftonbladet har kåtat upp sig rejält på Gus. Tydligen har han losat 22 mille i augusti. Knappast rekord, men inget man mår bra av heller...

Mr Frootlovah

Sitter här och försöker komma på vad som varit bäst idag. Att mina kungar fick stå hela vägen eller den goda vattenmelonen jag och flickvännen delade på.


RSS 2.0