Lika som bär


Calle

Klicka för att förstora :)


Åh nejz

Har bara 12 liter Coca Cola i kylen, panik!


Har du hört den förut?

Jag steg upp kl 12 och nu är den redan 3 - var tog tiden vägen egentligen? Allt jag har gjort är typ att käka frukost och läst några bloggar. Sjukt.

I kväll är det Eurovision Song Contest final utan Sverige, så tragiskt. Bara inte Danmark vinner alltså, fy fan vilken sörja. Känns som att man har hört den 100 gånger tidigare.


Christina kan inte baka

Dom här ser ju goda ut, eller hur? Massor med choklad och... Havre. Faktum är att det smakar som rena jävla havregrynsgröten. 8 kakor får man i paketet. Ungeför 7 för många alltså.

Gör negerbollar i stället.
Darwin


Telefåne

Slängde på luren i örat på en tjej som ringde idag som ville sälja nåt.

Tjej - Blablablah.
Jag - Nej, tack.
Tjej - Okej, men blahblahblahblahblah
Jag - Klick (idiot).

Säger jag nej så är det nej, trögjävel. Hoppas du drömmer mardrömmar.Idag tackar jag indianerna

För popcornen som var min middag.


Kristy Swanson

Tog en promenix mitt i natten. Why not liksom?! Konstaterade att det är fullmåne, vilket också förklarar vampyrerna som smög omkring *Host*. I alla fall... Nämner man vampyrer så måste man nämna denna flicka.

Snyggaste vampyrslaktaren ever. Men Photoshoplicensen borde omedelbart återkallas från personen som fixade till bilden. Ta det liite lugnare med utslätningarna va?


Note to self

Om du ska promenera till ICA och handla så ta gärna med plånboken, pucko.

Double true

Att spela poker tränar verkligen upp ens tålamod. Speciellt när man inte slår sönder tangentbordet först.Typiskt tjejer

Mer i mitten!
Hårdare!
Åh gud!

Flickvännen får ryggmassage...

Kenza

"Det enda som betyder något är att ha människor som älskar en och som man själv älskar minst lika mycket tillbaka. Om inte mer."

Kenza visar sina matteskillz...

Japp. Jag passar på att dissa henne nu när hon är i Italien och inte kan läsa detta. Internet finns ju nämligen inte där nere... Dessutom snor jag en bild från henne enbart för att hon försöker blockera just detta på sin hemsida.

Oj, vad grinig jag är nu. Dags för siesta innan hockeyn börjar.


Doggy style


Skulle inte tro det

Glass till frukost är den enda rätta när det är varmt ute. Jag glider iväg till affären... Big Pack hittar jag, men strutarna då? Springer runt i flera minuter innan jag tvingas fråga en som "jobbar" där.

- Nä, dom är slut, tyvärr!

Jag tittar misstänksamt på henne och tänker vaddå slut... Men jag vill ju ha!
Så jag traskar vidare till kassan och frågar en annan löneslav. Och tänka sig.

- Ja, det finns på den-och-den-hyllan.

Mycket riktigt, där finns massor med strutar. Nu vet jag inte riktigt var jag ville komma med den här historien. Men är det någon man lär sig när man kommer ut i riktiga livet så är det att man inte kan lita på nån enskild individs tolkning av sanningen. Och kom nu inte och säg att pokerspelare inte lever i verkligheten.

Är det någon som säger nej så finns alltid det någon annan som säger ja.


Nu ska jag ut i solen ett tag!
Kakor?

Ibland undrar man hur rubrikmakarna på Aftonbladet tänker. Föds man utan käke är prio #1 knappast att få trycka i sig kakor. Möjligtvis om det är Oreos då.


Men det gick bra det också

Jag säger inte att jag fick torka mig med ett lakan efter duschen. Nej då. Säger bara att det är dumt att tvätta *alla* handdukar på samma gång...

Pillerknaparen #1

Pacman fyller 30 år idag. Stort grattis :)

Svettigt

Inte ens sommar än och jag håller på att flyta bort. Om det fortsätter så här så kommer jag hamna på psyket.

Matkarma

Solen skiner som aldrig förr och det är den varmaste dagen hittils.
Vad äter jag till frukost? Varma mackor såklart. Jag vet... Jag har problem.

Straffet kommer omgående när jag sätter mig vid datorn och öppnar pepsin - Fooossch! Kolsyran exploderar och jag har 1 sekund på att att välja mellan att spilla på trägolvet, varma mackorna eller tangentbordet. Golvet blir bra.

Jääla skiit asså.

Äntligen

Cigarettrök är så jävla vidrigt. Lås in alla rökare som inte visar hänsyn, och kasta bort nyckeln. Det går faktiskt att röka utan att tvinga på sina medmänniskor stanken som medföljer, jag känner flera som klarar av det galant.

Sen har vi tyvärr en massa puckon som säger "Min frihet då?" Vaddå din frihet? Ni kan väl inte förvänta er att det ska vara okej att förpesta luften för den majoritet som föredrar ett liv utan lungcancer. Andrahandsrökning är också farligt. Tycker ni att ni har någon slags rätt att göra oss icke-rökare sjuka? Hur dumma i huvudet är ni egentligen?
Jag är en sucker

Så igår efter hockeymatchen bläddrar jag in på en annan kanal som visar film.

Nån dåre hade stoppat dynamit under en hiss och skulle spränga människorna i hissen om han inte fick en massa pengar. Okej, inte helt originellt. En av poliserna ser förresten ut som Keanu Reeves, fast ändå inte. Och den blonda polisen, är inte det han från Dum & Dummare? Nä... Fet chans liksom. Och verkar han inte lite väl plufsig för att vara med i insatsstyrkan? Skådespelariet är ingen höjdare, overacting och klicheer till höger och vänster. Dom räddar människorna i hissen. Men plötsligt är det nu en buss som ska sprängas om den inte håller minst 80 km/h. Tjejen i bussen ser också bekant ut. Haha, vilken jävla b-rulle. Hur orkar folk se på sånt skit.

Reklamavbrott. Jag masar mig till datorn och kollar tv.nu.

Speed. Jag har aldrig sett Speed, tro det eller ej. Men den har inte åldrats något vidare kan jag tala om. Men spännande är det, och Sandra Bullock är jättesöt. Givetvis ser jag klart hela filmen.

Med lite tur visar dom 2:an nästa fredag :)

Fiktiv intervju

So what kind of driver are you? Does Isildur1 drive like he plays poker?

You could say I move my car like I move my chips. I have a super-aggressive style and I’m always putting other drivers to a lot of tough decisions.

I don’t like other drivers to get a read on me. I've perfectly balanced my indicating range. When I signal left, sometimes I turn right. Sometimes I do go left. But other times I just keep going.

...Snodd från "Isildur1 blogg". Jag antar att man måste spela poker för att uppskatta humorn i detta. Som tur är råkar detta vara just en pokerblogg :)

Aim high

Idag siktar jag på att hångla upp kudden innan klockan slår 15 slag.

RSS 2.0