Hähä


Vem behöver kort

Jag vet inte riktigt vad det är frågan om. Men jag har hittat många grymma reads på sistone. Kanske har jag helt enkelt tagit ett steg till? Vem vet?


Banana Split

Och sen lite sex på det.


Göm era råttor

V i kväll på 6:an... Dags att ladda PVRn, jag kör nattpass vid borden i stället.


Fredagsdamp

Japp. Fullt med folk på Svenska Spel som har ungefär lika mycket tålamod som en hungrig 2-åring. Bössan är laddan. Komsi komsi...

What up?

Vaknade kring 15-tiden. Jäävligt lagom om ni frågar mig. Åt ett flak med ostbågar + pepsi till frukost. Mycket gott.

Var och handlade och sen en sväng på biblioteket. Kändes som att det var läge att lämna tillbaka böckerna *innan* polisen kommer och knackar på...

Bruttan valde film till middagen - Vicky Cristina Barcelona. Vilket låter som en schysst porrfilm if you ask me, så jag var på. Tyvärr var det inte så, men man blir ju klart sugen att åka till Barcelona iaf!

Såå tjurig


*Tilt*

Sjuukt så dåligt jag spelade idag. Okej, en del otur, men jag tiltade bort några inköp helt i onödan. Ibland är disciplinen totalt bortblåst - tragiskt värre!


Brownies

For the fucking win!!!11!
Oj

Måste lägga kabel.

Skitbra


What 2 do

Jag skulle kunna äta en extremt stor påse godis just nu.
Alternativet är en dusch.
Hmmm..

Lite borta

Kollar på Windowsklockan och ser till min förvåning att det är lördag. Jag som trodde det var fredag. Kanske ska hålla mig borta från borden idag...

Film tajm

Kvällsfilm. Nine Dead. Nån halvtokig snubbe låser in 9 pers i ett rum och säger att han ska döda en person var 10:e minut till dom räknar ut varför dom är där.
Lite grann som en Sit n Go alltså.

Sjukt originellt *host*. Men Melissa Joan Hart är med, say no more.
Go morrn

16.35 - Sitter här yrvaken och försöker väcka hjärnan. Äggmackor till frukost.


Snel hest

Asså, den här psykar mig.

 

 

 

 

 

 


Kaninmat

Middag - Caesarsallad - Fint. Men inte hälften så gott som chokladbollen till efterrätt! Nu är jag aptrött, ska nog gå och lägga mig. Antecknar ni?

Gör rätt nån gång!

Apoteket - för dig som inte platsar på Samhall.

Grisar ner nyllet

Gud så duktig jag har varit i dag. Sprungit ärenden fram och tillbaka hela dan. Som belöning sitter jag nu här framför datorn med en fet Pepsi och en påse favvo-snacks. Så jävla gott.


Chock

Jag kan ta och berätta varför bloggen heter Chocolate.
Till att börja med, Dear Ella, så är det jag som heter Chocolate, inte själva bloggen. Nu motsa jag mig själv, men iaf...

Varför då då?

Det har framkommit vissa alternativa tolkningar det senaste året. Av människor som är som borde hålla sig borta från pokern. Ni vet vilka ni är.

Sen... Nä, jag vill inte berätta. Jag är för trött. Tuff skit helt enkelt.Hets

Fan vad jag hatar turbobord...

Härligt förresten när man syner en pf höjning från nåt spån och när floppen kommer vet man att den andra snubben har ingenting  Så man floatar hans c-bet. Turn är blank och han bombar vidare men vi synar igen för vi vet ju att han är tom. River är också blank, men plötsligt kommer man ihåg att - oj då, jag har ju heller ingenting. Fail.
Sant

Allting du läser på internet är sant. Det läste jag på internet.

Jag vill ha *dig*

Ni som läser den här bloggen, vad är ni för typer egentligen? Skulle vara kul att veta. Slå gärna en signal.. Ehh, lämna en kommentar...Tvättdagen

Frågan är, ska jag skriva ett inlägg eller ska jag låtsas att jag har ett liv och hålla mig borta?

Blubb blubb

Satt och pokrade mest hela kvällen i går. FAN vad less man blir ibland på alla synfiskar. Jag skulle gärna sparka dom utför ett stup om chansen gavs. slutade en hel del på plus iaf, det är ju huvudsaken.

Sen blir minnet liite suddigt. Men avslappnad och hastigt trött blev jag, strax efter midnatt, så there you have it.

God tvåa


Bill Gates borde få stryk

Man måste ju älska Windows update. Höll på att skriva ett inlägg och skiten bara stängdes ner utan varning. Hur svårt skulle det vara att poppa upp en liten ruta och fråga om jag vill vänta med att starta om datorn?

Storebror kanske inte ser dig, men han skiter definitivt i dig.

Inga jävla fåglar

Kvart över midnatt och jag har precis vaknat. Utvilad är jag, men uttråkad. Det blir lite tradigt när man har vänt på dygnet. Ett par dagar är ju kul, men sen känns det konstigt.

Ska iofs käka middag, hade tänkt göra grönsakssoppa för det var så länge sen. Ska nog ta och leta reda på nån kul film att glutta på också. Ja, och så är det ju inte jag som ska göra soppan utan min gf, vad trodde ni?


Omväxling tack

Fy fan vad varmt. Jag skulle inte tacka nej till -20 i morgon.

Pingu in da djungel

Konstaterar att det är varmt i dag också. Poker och värme går ju ihop ungefär like bra som pingviner och... Bananer.

Finn ett fel


A fuckin' high

Så jävla iskallt synar jag all in på river med ett naket Ess. Då är man kung ehh.
Lite lagom sömnig drar det ihop sig till "kväll" även här. Fick bli mexikanskt till middag och så en film till det. Värmen börjar stiga utanför fönstret så nu blir det att man törnar in medans tid är.


No jobb 4 meFår väl gå och lägga mig då, i brist på bättre.

Mycket troligt

Klicka för större bild

Ner med Holland

Vilken match mellan Holland och Brasilien. Jag har alltid gillat Holland men nu har jag tappat all respekt för dom. Maken till gnällfittor har jag inte sett under hela VM. Patetiskt är ordet. När dom åker ut kommer jag att skratta rått. Jävla missfoster.

Annars fick vi äntligen se en kreativ användning av super slow motion när de hollandska fansen visades. Very nice.


Varför inte?

Fredag = party!


Fail

Jag vill ju inte vara alltför taskig, men tjejen i bloggen nedanför verkar inte ha alla fåglarna i boet. Hon är 28 år. Inte 18 eller 14. WOW säger jag bara...

Dagens fjortis

RSS 2.0