Synar 1 och höjer 3

Tyckte datorn var lite seg och ja, det visade sig att Firefox låg och drog 1,2 gig. Vilket är ganska lagom och antagligen beror på att jag gillar att ha typ 30 fönster öppna samtidigt. Jajaja - flikar då. Men allt funkar trots allt. Min gamla dator hade brunnit upp med ett avgrundsvrål.

Aftonbladet har kåtat upp sig rejält på Gus. Tydligen har han losat 22 mille i augusti. Knappast rekord, men inget man mår bra av heller...

Kommentarer
Postat av: Ella

Asså du...är det någon mer än jag som läser din blogg? Bara en fråga.I rättsalen...jadu...frågan är om jag fan inte når psyket snabbare än den där salen. Eller via den salen kanske. Typ för att ha kastat en bok i huvudet på bitchen som tyckte jag skulle "skylla mig själv" för att jag pendlar. Du förstår, hon ville ses i seminariegruppen jättetidigt så hon skulle ha tid att träna på kvällen och det ville ju då inte jag. Tycker inte om att gå upp klockan fem.

Hehehehhihihihihohohoho.Ja, tack jag vet. Regeringens hemsida.

2010-09-02 @ 15:23:55
URL: http://ellabellaswe.blogg.se/
Postat av: Ella

Nej det är klart jag läser den. Vill ju ha koll på mina läsare va fan.

Du hade många läsare? Vad hände sen?Nää jag sa att jag inte tänkte komma tidigare helt enkelt så vi beslutade oss för att ses 12. Men bitchen får passa sig, för nästa gång är jag inte lika snäll asså.

2010-09-02 @ 16:24:29
URL: http://ellabellaswe.blogg.se/
Postat av: Nils daynight

Hej, nej jag är absolut inte bög. Men har inget emot homosexuella, men jag är inte det. :D

2010-09-02 @ 23:22:18
URL: http://daynight.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0